Yhteystiedot:

Anssi Kirvesniemi
PhysioPilates-ohjaaja
Somatic Pilates-ohjaaja
Somatic Stretching-ohjaaja
FIFH PhysioTrainer
THM, fysioterapeutti
MyFascia-terapeutti

puh. 040-9128160

Sähköposti:
anssi.kirvesniemi@gmail.com
Kotisivu:
www.kehokuntoon.fi
Tunnit: Suomen Nuoriso-opistolla, Paukkulantie 22

Terveys ja kuntopalvelu
Anssi Kirvesniemi
Mikkeli
Y-tunnus: 1488452-1

Tietoa, taitoa, liikunnan iloa ja terveyden asiantuntemusta

Olen tehnyt yli 30-vuoden työuran tehnyt fysioterapeutti, THM ja PhysioPilatesohjaaja, PhysioTrainer ja MyFascia-terapeutti, jolle asiakkaiden onnistuminen ja hyvinvointi on työn kantava voima.

Terveyden ja liikunnan koulutustaustani on kronologisessa järjesyksessä seuraavanlainen:

* Fysioterapeutti

* Urheilufysioterapeutti

* Terveydenhuollon maisteri, THM (pääaine: fysioterapia, sivuaineina mm: liikuntafysiologia ja terveyskasvatus)

* Vammaisratsastusohjaaja

* PhysioPilatesohjaaja

* Somatic Pilates ja Somatic Stretching-ohjaaja

* PhysioTrainer

* MyFascia-terapeutti

Pilatesohjaaja-opettajinani ovat toimineet mm. ft TtM Marianne Kyrklund, ft MP-pilatesohj. Riku Virtanen, ft, pilatesohj. Minna Törnävä, ft OMT Merja Soanjärvi, ft OMT Olli Aranko, ft, LL Jouko Heiskanen, ft, Somatic Pilates -opettaja ja -ohjaaja ja tietokirjailija Jarmo Ahonen, Somatic Pilates -ohjaaja Ulla Mannila ja Jari-Pekka Keurulainen ft, pilatesohjaaja ja -opettaja. Olen Suomen Pilates Yhdistys ry:n jäsen.

Olen tuonut Mikkeliin ensimmäisenä mahdollisuuden kenelle tahansa harrastaa PhysioPilatesta yksityisellä sektorilla. Olen toiminut myös luennoitsijana lukuisissa liikuntaan ja ravintoon liittyvissä koulutustilaisuuksissa.

MyFascia-tekniikoiden opettajina ovat toimineet ft, tietokirjailija, fascia-kouluttaja Tuulia Luomala ja ft, tietokirjailija, fascia-kouluttaja Mika Pihlman. He ovat avanneet minulle aivan uuden ja poikkeuksellisen tehokkaan lähestymistavan ongelmien ratkaisuun. Molemmat ovat myös erittäin haluttuja ja arvostettuja kouluttajia ympäri maapalloa. On suuri ilo ja kunnia saada kouluttautua heidän avullaan. MyFascia-koulutusten yhteydessä eri sairauksien ja ravintoaineiden ja -lisien yhteyksiä on avannut mm. lääkäri Ville Pöntynen. Lisäksi kiropraktikko Jaakko Valli on opettanut refkesien integroitumista, testausta ja purkamista.

Personal trainer-valmennuksessani opettajinani ovat toimineet Timo Haikarainen (pääkouluttaja), LtMi ja Personal Trainer, Johannes Hesso,ft, MMM, Personal Trainer, Marko Pirhonen, ft ja Personal Trainer, Sampsa Kautto, ft, BTC, Personal Trainer, Martti Alanko,OMT ft sekä Juha Parikka, ft, fascia-kouluttaja.

Menetelmäni kautta voimme aikaansaada vakuuttavia tuloksia asiakkaiden kanssa perustuu tieteelliseen näyttöön ihmiskehon toiminnasta. Tavoitteena on elämäntavan muuttuminen maltillisesti asiakaan hyvinvointia ja terveyttä edistävään suuntaan pysyvästi!

Minusta

Olen aina harrastanut paljon liikuntaa - liikunta on keskeinen osa elämääni ja nautin siitä monin eri tavoin - sen tuomasta hyvästä olosta, sen vapauden tunteesta, tuntemistani terveysvaikutuksista sekä hyvästä fyysisestä ja psyykkisestä kunnosta. Omia lajejani ovat uinti, pyöräily, juoksu (=triathlon), hiihto, skikeily ja pilates. Tällä hetkellä perheeni naiset eli vaimo ja kaksi tytärtäni sekä kaksi koiraa pitävät isän myös tarkkana ajankäytön suhteen. Olen huomannut kuitenkin, kuinka tärkeää nytkin on omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen, jotta koko perhe voi paremmin. Siksi pyrin omalta osaltani liikkumaan viikoittain 5-8 tuntia.

Olen positiivisella mielellä varustettu, huumorintajuinen, ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen; tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Luonteeltani olen energinen - tykkään touhuta paljon kaikenlaista ja pitää monta rautaa tulessa. Analyyttinen ajattelutapani auttaa minua näkemään asioista monia puolia sekä hahmottamaan kokonaisuuksia. Mottonani voi pitää jokaisen uskoa omista kyvyistään ja mahdollisuuksista:

"Plus est en vous - there is more in you than you know".