Yhteystiedot:

Anssi Kirvesniemi
PhysioPilates-ohjaaja
Somatic Pilates-ohjaaja
Somatic Stretching-ohjaaja
FIFH PhysioTrainer
THM, fysioterapeutti
MyFascia-terapeutti

puh. 040-9128160

Sähköposti:
anssi.kirvesniemi@gmail.com
Kotisivu:
www.kehokuntoon.fi
Tunnit: Suomen Nuoriso-opistolla, Paukkulantie 22

Terveys ja kuntopalvelu
Anssi Kirvesniemi
Mikkeli
Y-tunnus: 1488452-1

         PhysioTrainer-PersonalTrainer, FIHF  

                                          

       PersonalTraining-valmennusta vai fysioterapeuttista harjoittelua yksilö huomioiden!!!

Tervetuloa henkilökohtaiseen valmennukseeni. Olet turvallisissa käsissä, sillä olen saanut oppini fysioterapeuteille suunnatun personal trainer-koulutuksessa eli tarkka tittelini on PhysioTrainer. Valmennukseni pohjautuu vahvaan näyttöön ravinnosta ja liikunnasta, tavoitteena loppuelämän elämäntapamuutos. Minulle on kunnia-asia, että asiakkaani tulevat parempaan kuntoon oman kehonsa ehdoilla, niitä kunnioittaen, mutta myös niitä hyödyntäen. Tämä on asia, joka monasti jää huomioimatta ja seurauksena saattaa olla ikävä takapakki, esim. rasitusvamman muodossa.

Personal Trainer sopii yhtä hyvin niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin harjoittelijalle, joka on ehkä jäänyt "junnaamaan paikalleen". Sovitan harjoitusten sisällön Sinun kokemustasosi ja kykyjesi mukaan ja autan Sinua etenemään tavoitteessasi, olipa lähtötilanteesi mikä tahansa. Saat juuri Sinulle laaditun konkreettisen ohjelman tavoitteidesi saavuttamiseksi. Tavoitteisiin edetään maltillisesti, mutta päämäärätietoisesti monen eri osa-alueen kehittämisen kautta, valmennusfilosofiani on siis kaukana TOSI-TV-formaateista.

Olen erikoistunut terveydenhuolllon taustastani johtuen nimenomaisesti vahvasti terveyteen liittyviin tavoitteisiin. Niinpä lähes kaikilla asiakkaillani on selkeästi joko lihasvoiman lisäämiseen, kestävyyteen, kiinteytymiseen tai painonhallintaan liittyviä tavoitteita. Nämä ovat myös tavoitteita, jotka voidaan erittäin hyvin saavuttaa suunnitelmallisella ja oikein rakennetulla ja toteutetulla ohjelmalla. Minä sitoudun yhdessä asettamiimme tavoitteisiin 100% ja jos koet, että Sinäkin voit sitoutua, niin sitten olen juuri oikea PhysioTrainer Sinulle. Tällöin myös voit olla varma, että yhdessä asettamamme tavoitteet saavutetaan, olipa tavoite sitten kiinteytyminen, painonhallinta, lihasvoiman lisäys, kestävyyden lisääntyminen tms.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen yhteinen ilmainen tapaaminen. Tuolloin katsomme, osuvatko näkemyksemme yhteen tavoitteista ja toteutuksesta. Jos näin on, voit alkaa vähitellen miettiä vaatekaappisi sisällön uusimista;)

Asiakascase. Paino -3,6 kg, vyötärön ympärys -8cm, kehon rasvaosuus prosentuaalisesti 40-->25, lihasosuus prosentuaalisesti 23-->33, aikajänne 8 viikkoa. Asiakkaani palaute: "Viikoittaiset harjoitukset oli suunniteltu minulle hyvin. Yllätyin, miten tuloksia voi syntyä noin nopeasti, vaikka salilla ei tarvinnut käydä tuon useammin. Olen todella kiitollinen hyvästä ammattitaitoisesta opastuksesta ja ohjeistuksesta. Näistä tulen varmasti hyötymään myös tulevaisuudessakin.”